tele2 mobilt internet LARGE

Nov 01
2009
Vill du ha det bästa och det snabbaste. Du nöjer inte dig med det som e näst bäst utan vill ha det absolut bästa.

Då ska du bara ha tele2s mobila internet Large.

Upp till 16 Mbit/s absolust snabast just nu. Abonnemanget är för sig som kollar mycket filmklipp och skickar tyngre filer eller laddar ner . Dessutom ingår 700 supersnabba surfzoner i hela Skandinavien utan extra kostnad.

  • Bäst i test och snabbast
  • Modem på köpet
  • Surfzoner ingår (ord 69 kr)

detttta e helt otroligt bra!

Du får lixom 16 Mbit/s + ett gratis modem värde 1600 kr för ynka 229 kr/mån.

Plus att du har PRISGARANTI med tele2 på mobilt internet. så ingen kan vara biligare.

ANSÖK HÄRA

http://www.tele2.se/images/frank_proud.png VI ÄR BÄST I TEST ENLIGT

“Tele2 vinner guldmedaljen”

Tidningen TechWorld har hårdtestat Turbo-3G som arbetsredskap. Från vanlig surf till VPN-hantering, säkerhetskopiering och synkronisering med tunga filer. Tidningen har testat de fyra största operatörernas nät på mätplatser i och runt Stockholm.

“Tele2 vinner vårt test eftersom de i mätningarna är snäppet snabbare än Telia som ju faktiskt kör på samma nät. Tillsammans är Tele2 och Telia överlägsna på att leverera Turbo-3G. Tele2 vinner guldmedaljen!”
“Snabbast Turbo-3G nät”


Aftonbladet 8/7 -09
Bäst i test i PC FÖR ALLA nr 6/2009


Tidningen har testat Sveriges sex största operatörers mobila bredband. PC FÖR ALLA tar fram sin guldmedalj till Tele2 och utnämner Tele2 till BÄST i TEST. Tele2 briljerar genomgående i testet med höga hastighet, både på landsbygd, städer och i skärgård. Det avgörande är kombinationen av lägre priser, konsumentvänlighet och bra och snabb täckning.
Bästa mobila bredband 2009 i tidningen M3

Tidningen M3 har testat Sveriges sex största operatörer för Mobilt Bredband och har dragit slutsatsen att “Tele2 vinner testet ganska överlägset”. M3 imponeras av hur bra Tele2s mobila Internet fungerar ute på landsbygden och att de kommer upp i riktigt bra hastigheter i sommarstugorna. På flera mätplatser runt om i Sverige imponerar Tele2 med riktigt höga hastigheter i klass med ADSL-uppkopplingen hemma.
Snabbast mobila Internet i Ny Teknik

Tele2 har högsta hastighet jämfört med konkurrenterna, enligt Ny Tekniks test av Mobilt Bredband 6/2009
Expressen testar – bästa mobila bredbandet


Expressen 8/7 -09

ANSÖK HÄR