välj rätt flygbolag

Jul 11
2010

Alla vill  flyga billigt.

Men det är inte alltid lätt och hitta en billiga flyg hotell mm.

det finns en uppsjö av flygbolag och sajter som har påstår sig hjälpa dig hitta billigast flyg dit du ska men är inte alltid billigast.

Därför har jag letat upp några kända och bra sajter som verkligen hjälper dig att spara tid och pengar på din biljett och hotell.

Jag har även gjort en topp 6 lista bästa sajter.

På dessa sidor kan du om du vill boka flyg + hotell + hyrbil mm välj hur du vill. Men du har alltid de absolut lägsta priserna med bästa servisen här.

TOPP 6 Lista.

1.

Till supersaver.se

2.

Till travelstart.se

3.

Till seat24.se

4.

Till resfeber.se

5.

Till Flygstolen.se

6.

Till Expedia.se

————————————————————————————————

Är du endast ute efter hotel är Hotels.com det enda rätta.

Till hotels.com

Jag hoppas och vet att detta kommer att hjälpa er att få den bästa och trevligaste semestern till det bästa priserna på markanden.

Hitta ditt biliga och lyxiga hotel utomlans

Sep 30
2009

http://www.hotellkatalog.nu/images/td-hotels_com-link2.gif

Ska du flyga utomlans och vet inte var du ska bo eller vill bara veta vad det skulle kosta och bo någanstans i väljden på ett vist hotel?

Då har jag en hemsida som ni bara måste gå in på och söka  hotel men inte bara kolla utan också boka era hotelövernattningar.

hotels.com heter sidan det är den bästa sidan för att hitta ljust ditt hotel på Internet och boka till dom bästa priserna.

Utöver orginal priseran har dom mycket ofta specialpriser som dom erbjuder som nu bland annat höstrabatt på upp till 40% det är sanslöst grymt.

Jag bokade senast ett par näter i Thailand där på Prince Palace Hotel  i bangkok och var jätte nöjd med mitt val och det var super billigt.

så vill du bok en resa eller bara leta grymma hotel över hela välden så gå in på HOTELS.COM.

http://www.hotellkatalog.nu/images/td-hotels_com-link2.gif

HAR KAN NI BESÖKA HOTELS.COM